Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ.

 

20221026_135054.jpg

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας κ. Αθηνά Κόρκα, τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες κ. Αναστάσιο Γκιολή και κ. Χαράλαμπο Βυτινιώτη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Οικονόμου, Μηχανικούς της Περιφέρειας και εκπροσώπους των εταιρειών «Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» και «Γ. ΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Χ. ΝΤΑΦΛΟΣ ΟΕ» στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση και συνεργασία με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο προκειμένου να υπογράψουν συμβάσεις ανάθεσης έργων για την ενεργειακή αναβάθμιση δύο κτιρίων της Ι. Μητροπόλεως μας, στα οποία θα στεγαστούν το Εκκλησιαστικό Μουσείο και η Βιβλιοθήκη της Ι. Μητροπόλεως μας, καθώς επίσης και την ανέγερση ισογείου οικοδομής για το «Γεύμα Αγάπης» του Καθεδρικού Ι. Ναού Απ. Παύλου Κορίνθου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τον κ. Νίκα και τους συνοδούς του για την άριστη συνεργασία της Τοπικής μας Εκκλησίας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το ενδιαφέρον αυτής για το πολυσχιδές έργο της Ι. Μητροπόλεως μας και τους ευχήθηκε ο Θεός, να τους χαρίζει υγεία, δύναμη και φώτιση στην επιτέλεση των καθηκόντων τους!

 

          ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.

 

 

 

20221026_140244.jpg