Άρθρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17/3/2017: Ο ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΡΧΙΜ. κ. ΕΦΡΑΙΜ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ.

 

Γίνεται γνωστό ότι, στη συνέχεια των Κατηχητικών συνάξεων για τον πνευματικό καταρτισμό του Χριστεπωνύμου πληρώματος της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου με τον γενικό τίτλο: «Εις οικοδομήν του σώματος του Χριστού», την προσεχή Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017, στην «Κροκίδειο» αίθουσα (πλησίον του Επισκοπείου) στην Κόρινθο και ώρα 6.00 μ. μ., θα ομιλήσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής του Βατοπαιδίου κ. Εφραίμ, με θέμα: «Σταυρός, πηγή δυνάμεως».

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την εποικοδομητική ομιλία του Γέροντος Εφραίμ και να αφουγκρασθήτε την θεολογία και την σωστική δύναμη του Τιμίου Σταυρού, όπως αυτή προτυπώθηκε στην Παλαιά και εμφανίστηκε στην Καινή Διαθήκη, για να συνεχίσετε με την δύναμη Του τον αγώνα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Τον εποικοδομητικό διάλογο, που θα επακολουθήσει, θα συντονίσει, όπως πάντα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος.