«Η’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ» ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΗΣΑΝΤΑΣ & ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ «Η’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ»
«Η’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ» ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΗ ΛΗΞΕΙ ΤΩΝ «Η’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ»
«Η’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ» ΜΕ ΚΑΤΑΝΥΞΗ ΚΑΙ ΙΕΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΟΡΤΑΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΣΤΟ Ι. ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ
«Η’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ» ΟΜΙΛΙΑ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ κ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ «ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΩΝΟΣ» ΣΤΗΝ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ 29-6-2014 ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΝ ΜΕΘΕΟΡΤΙΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟΝ.
«Η’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ». ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ.
«Η’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ». «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ» ΣΤΑ ΠΑΥΛΕΙΑ 2014 ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΒ. ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΜΑΣ.
«Η’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2014» ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΟ «ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΩΝΟΣ» ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΙΣΤΩΝ.
«Η’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2014» ΛΑΜΠΡΗ ΠΟΛΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ.
«Η’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ». ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΝ β’ ΤΗΝ 28ην ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.