ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΙΝΩΝ ΤΗΣ Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ Ι. Ν. ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΘΕΣΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΜΑΛΗ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27/6/2011

«Ε’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ».

Επίδοση των επαίνων της Ι.Μητροπόλεώς μας

στους εθελοντεσ της «θεοπροσφορασ»

και των γευματων αγαπης

του ι. ν. απ. παυλου κορινθου

και χειροθεσια σε οικονομο - πνευματικο

του πατροσ ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΜΑΛΗ.

Χθές, Κυριακή 26 Ιουνίου, στα πλαίσια των Εκδηλώσεων «Ε’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας χοροστάτησε στον Ι. Καθεδρικό Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου, όπου έψαλλε  η «Χορωδία Κορίνθου» υπό τη Διεύθυνση του κ. Αλέξανδρου Παπαγιαννόπουλου. Κατά την διάρκεια της τελέσεως της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.Διονύσιος τίμησε τους λαϊκούς εθελοντές και εθελόντριες, που προσφέρουν αφιλοκερδώς και με εξαιρετικό ζήλο τις υπηρεσίες τους στην Τράπεζα τροφίμων και ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας με τον τίτλον «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» και στα γεύματα αγάπης του Ι. Ν. Απ. Παύλου με τον έπαινο της Ι. Μητροπόλεώς μας. Αφού τους ευχαρίστησε από καρδιάς για την άξια αναφοράς και επαίνων δράση τους, παρακάλεσε τον Θεό να βρουν μιμητές, που να τους ακολουθήσουν στον δρόμο της διακονίας του συνανθρώπου πραγματοποιώντας την περί αγάπης Ευαγγελική προσταγή και Αποστολική προτροπή.

Ακολούθως χειροθέτησε σε Οικονόμο και Πνευματικό τον πρεσβύτερο π. Ιωάννη Χαμάλη, Εφημέριο Ι. Ναού Αγίου Ιωάννου Κορίνθου, επίσης για την αξιέπαινη προσφορά του στην διακονία του συνανθρώπου μέσω της δράσης του στην «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ».

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ