«ΙΑ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2017»ΕΛΕΥΣΗ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ. κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ β΄ & ΥΠΟΔΟΧΗ Ι. ΕΙΚΟΝΟΣ «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ» (ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ) ΕΚ ΤΗΣ Ι.ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ.

 

114 5934

 

Με κάθε επισημότητα, πριν από λίγο, πραγματοποιήθηκε από τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Διονύσιο, τον Κλήρο και τον Λαό της Ι. Μητροπόλεως μας στα προπύλαια του Καθεδρικού Ι. Ναού του Απ. Παύλου στην Κόρινθο, η υποδοχή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου β΄ και των Σεβ. Συνοδικών Αρχιερέων ως και των λοιπών προσκεκλημένων του Σεβ. Μητροπολίτου μας Σεβ. Ιεραρχών, οι οποίοι προσήλθαν για να λαμπρύνουν με την παρουσία τους  τις Εορταστικές Εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου Απ. Παύλου με την επωνυμία «ΙΑ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2017». 

 

114 5935

 

 

Ευθύς μετά την έλευση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου και των αγ. Συνοδικών ακολούθησε η υποδοχή, του αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Παραμυθίας, εκ της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μεγίστης Μονής του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, την οποία και προσεκόμισε ο Καθηγούμενος Αυτής Πανοσ. Αρχιμ. κ. Εφραίμ μετά της τιμίας συνοδείας του, προκειμένου να παραμείνει εσαεί προς αγιασμό του Χριστεπώνυμου πληρώματος της Ι. Μητροπόλεως μας.   

114 5946

 

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ