«Ι’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2016»Γ’ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ «Ι’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2016».

 

104 7918

Το απόγευμα της Κυριακής, 26 Ιουνίου 2016, στα προπύλαια του Καθεδρικού Ι. Ναού Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με την συμμετοχή πλήθους πιστών το Γ’ Φεστιβάλ Βυζαντινών Χορωδιών, στα πλαίσια των «Ι’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2016» με την συμμετοχή των παρακάτω χορωδιών:

  1. 1.Της Βυζαντινής Χορωδίας «ΙΛΙΣΙΩΤΕΣ ΨΑΛΤΕΣ», υπό την διεύθυνση του Χοράρχη κ. Γρηγορίου Αναστασίου,
  2. 2.Της Βυζαντινής Χορωδίας του Συλλόγου Ιεροψαλτών Πατρών και περιχώρων «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ», υπό την διεύθυνση του Χοράρχη κ. Δημητρίου Σακαλή και
  3. 3. της Βυζαντινής Χορωδίας του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κορινθίας «ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΣ», υπό την διεύθυνση του Χοράρχη κ. Αναστασίου Γκιούλη Πρωτοψάλτου του Καθεδρικού Ι. Ναού του Απ. Παύλου.

Στο τέλος της εκδηλώσεως ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος, αφού απένειμε τιμητικές πλακέτες στους φιλοξενούμενους χοράρχες και στις χορωδίες τους, για την συμμετοχή τους στο Γ’ Φεστιβάλ Χορωδιών, μαζί με τις θερμές ευχαριστίες του και τα συγχαρητήριά του για την άριστη απόδοσή των εκκλησιαστικών ύμνων, ενημέρωσε τους πιστούς για τις υπολειπόμενες προγραμματισμένες Εκδηλώσεις των «Ι’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2016» και τους κάλεσε να συμμετάσχουν σε αυτές προς πνευματική ωφέλειά τους αλλά και απόδοση σεβασμού, τιμής και ευλαβείας στον Πολιούχο και Προστάτη μας Απόστολο Παύλο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ