ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΝΤΟΥ & ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ Λ.Σ. κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΧΡΟΝΗ, ΣΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ

 

20231122_111304.jpg

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2023, ο αποστρατευθείς πρώην Λιμενάρχης κ. Παναγιώτης Κοντός και ο νέος Λιμενάρχης Κορίνθου, Πλοίαρχος (Λ.Σ.) κ. Νικόλαος Παπακωνσταντίνου, συνοδευόμενοι από τον Υποπλοίαρχο κ. Δημήτριο Χρόνη, Διοικητή Λιμενικής Αστυνομίας, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου συναντήθηκαν με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο Ποιμενάρχης μας και οι κ. Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα και σχολίασαν την τρέχουσα επικαιρότητα.

Ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τους κ. Αξιωματικούς για την ευγενική επίσκεψή τους δίδοντας τους αναμνηστικά δώρα και το βιβλίο “Παύλου «σφραγίς», Η Κορίνθου Εκκλησία στον Χρόνο”, το οποίο εξέδωσε η Ι. Μητρόπολή μας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.

 

20231122_115418.jpg