ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ κ. ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ.

 

 

20210716 101056

 

Σήμερα Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021, επισκέφθηκε τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας ο Κορίνθιος Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστος Δήμας όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τον κ. Υφυπουργό και τον σεπτό Ποιμενάρχη μας να έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που άπτονται της σύγχρονης κοινωνικής πραγματικότητας, της τρέχουσας επικαιρότητας αλλά και θέματα που αφορούν τους δύο φορείς που εκπροσωπούν.

Ο Σεβασμιώτατος μας ευχαρίστησε τον κ. Δήμα για την ευγενική επίσκεψή του και του ευχήθηκε όπως Κύριος ο Θεός, δια πρεσβειών του Αποστόλου και Ιδρυτού της Τοπικής μας Εκκλησίας Παύλου, να τον ενισχύει και να τον δυναμώνει στα απαιτητικά Υπουργικά και Κοινοβουλευτικά καθήκοντα του, διαβεβαιώνοντάς τον ακόμη ότι η Αποστολική Εκκλησία της Κορίνθου, σεβόμενη τις αποφάσεις της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, την ιατρική επιστήμη και την ελευθερία της συνειδήσεως των πιστών της, πράττει πάντοτε το χρέος της ανενδοιάστως.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.