«Η’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ». ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ.

Την Δευτέρα 30 Ιουνίου, ώρα 18:00, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των Εκδηλώσεων «Η’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ» με την μέριμνα του Αιδεσ. Εφημερίου του Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου - Μακαρίου Κορίνθου κ. Παύλου Στρούμπα και του κ. Παν Λαμπρινού, Προέδρου του Συνδέσμου παλαιμάχων Ν. Κορινθίας ο σπουδαίος φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας των παλαίμαχων Κορινθίας - Ολυμπιακού Πειραιώς, με σκοπό την ενίσχυση των Φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Μετά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού και τις προσφωνήσεις των Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου και Γεν. Γραμματέα των παλαίμαχων του Ολυμπιακού Πειραιώς κ. Γλύκα, ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης μας απένειμε αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές και τιμητικές πλακέτες στις Διοικήσεις τους και ξεκίνησε η ποδοσφαιρική αναμέτρηση, αφού πρώτα όλοι οι παριστάμενοι στο γήπεδο έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο.

Ο αγώνας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων έως το τέλος και έληξε με σκορ 1-2 υπέρ των φιλοξενουμένων. Στις κερκίδες παρέστη ενθουσιώδες κοινό 400-500 περίπου ατόμων, οι οποίοι απόλαυσαν από κοντά τις παλιές και νέες δόξες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Μετά την λήξη του αγώνα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας παρέθεσε γεύμα προς τιμήν των παλαίμαχων στην «Κροκίδειο αίθουσα», οι οποίοι μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, από την άψογη  φιλοξενία, υποσχέθηκαν ότι θα ξανάρθουν και ότι θα καταστήσουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση θεσμό.