ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 13/1/2017 : Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ.

 

Στα πλαίσια της προσπάθειας της Ι. Μητροπόλεως μας για τον πνευματικό καταρτισμό των πιστών με τον γενικό τίτλο: «Εις οικοδομήν του Σώματος του Χριστού», γίνεται γνωστό ότι, την προσεχή Δευτέρα, 16-1-2017 και ώρα 6.00 μ.μ, στην Κροκίδειο αίθουσα  (παραπλεύρως του Επισκοπείου), θα ομιλήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, με θέμα: «Η διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών ή τα Θρησκευτικά στην εκπαίδευση».

     Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την ενδιαφέρουσα αυτή ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Σεραφείμ, ο οποίος, με τον γεμάτο παρρησία λόγο του, θα μας εκθέσει την αναγκαιότητα της διδασκαλίας του μαθήματος των Θρησκευτικών και πως αυτά πρέπει να διδάσκονται για να εμπλησθούν τα παιδιά μας από τα Ορθόδοξα νάματα της Πίστεώς μας ώστε να καταστούν χρηστά και χρήσιμα μέλη της Κοινωνίας μας. Τον εποικοδομητικό διάλογο, που θα ακολουθήσει, θα συντονίσει ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος.