Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΠΙΤΣΗ - ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ 11η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ - ΔΩΡΟ».

«ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ - ΔΩΡΟ» το σημαντικό αυτό θέμα, που απασχολεί και προβληματίζει τον σύγχρονο άνθρωπο θα παρουσιάσει στην 11η συνεδρία της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, το προσεχές Σάββατο 14 Ιουνίου και ώρα 19.00 στην «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ» η παιδίατρος Δρ. κ. Μαργαρίτα Μπίτση - Παπαφωτίου.

Η πολύπειρη και εξειδικευμένη παιδίατρος θα αναλύσει το ζωτικής σημασίας αυτό θέμα του θηλασμού, το οποίο αφορά τόσο στα βρέφη όσο και στην ίδια την μητέρα.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να παρακολουθήσετε, τα όσα από την επιστημονική κατάρτισή της και από την εμπειρία της ως παιδίατρος έχει να καταθέσει η ομιλήτρια και να δράξετε την ευκαιρία της υποβολής ερωτημάτων, προς επίλυση τυχόν αποριών σας και πληρέστερη ενημέρωσή σας επί του προκειμένου θέματος.

Όπως πάντα τον εποικοδομητικό διάλογο, που θα επακολουθήσει, θα συντονίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος.