Άρθρα

ΤΟ Ι. ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΧΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ Ι. ΝΑΟ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ.

 

115 6057

 

Το Ι. Μυστήριο του Ευχελαίου τελέστηκε κι εφέτος το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης στο Νοσοκομείο Κορίνθου από τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο και τους Ιερείς της πόλεως της Κορίνθου. Την ευλογία του Αγ. Ελαίου και τις αναστάσιμες ευχές και ευλογίες του Ποιμενάρχου μας έλαβαν εκτός από τους ασθενείς, που περιθάλπονται στο Ίδρυμα και τους συγγενείς τους, ο κ. Λουκάς Θεοδωρόπουλος, μέλος του Δ.Σ. και ο κ. Μιχαήλ Σαββανός, Διευθυντής Διοικητικού Προσωπικού του Νοσοκομείου, οι παριστάμενοι θεράποντες ιατροί και το προσωπικό του Νοσοκομείου, καθώς και οι προσερχόμενοι προς αυτό πιστοί.

115 6081

Εν συνεχεία και ώρα 16:00, ο Μητροπολίτης μας και οι συνοδοί Ιερείς του τέλεσαν το Ιερό Ευχέλαιο, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, με κάθε επισημότητα και με την δέουσα εκκλησιαστική κατάνυξη. Ο Ποιμενάρχης μας δοξολογώντας το Όνομα του Θεού για τις δωρεές του εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίηση του για την μεγάλη συμμετοχή των πιστών και ιδιαιτέρως των νέων μας, οι οποίοι με την συμπεριφορά τους και την εικόνα τους, ως πιστοί Χριστιανοί και ενεργά μέλη της Μίας Αγίας Αποστολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, αποτελούν και την μοναδική ελπίδα του τόπου μας.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ