Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ.

 

101 7593

 

 

     Με την δέουσα Εκκλησιαστική Τάξη και ευπρέπεια την 5ην και 6ην Αυγούστου ε.έ. πανηγύρισε ο Ι. Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιάτο. Στην Ιερά Ακολουθία του Εσπερινού προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, πλαισιούμενος από Κληρικούς της Αρχιερατικής Περιφερείας Σικυώνος και άλλους εκ της Ι. Μητροπόλεώς μας. Τοπικοί φορείς και πλήθη φιλεόρτων Χριστιανών κατέκλυσαν τον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό και τους δρόμους μέσω των οποίων λιτανεύτηκε η Ιερά Εικόνα. Λόγους πνευματικής οικοδομής απηύθηναν ο Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Απόστολος Νικολαΐδης ως και ο Σεβ. Ποιμνενάρχης μας.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

101 7672

 

Την επομένη ημέρα, 6ην Αυγούστου ε.έ., ο Σεβ. Μητροπολίτης μας ετέλεσε την Θ. Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος στην Κόρινθο και ομίλησε κατάλληλα στο πλήθος των πιστών.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

101 7724

 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και τηρώντας το Πρόγραμμα, που εκπόνησε για την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας χοροστάτησε στην Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, η οποία τελέσθηκε στον ιστορικό Ι. Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος στις «Αποστολικές» Κεγχρεές και ομίλησε στο Εκκλησίασμα, το οποίον και ευχαρίστησε ως και τον Εφημέριό του για την συμμετοχή τους και την προσφορά τους στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Ι. Μητροπόλεως.  

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ