«ΙΓ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2019» ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΕΝ ΦΩΝΑΙΣ ΑΙΣΙΑΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΔΑΙΣ ΕΥΗΧΟΙΣ»ΤΩΝ «ΙΓ′ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2019»

 

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΕΝ ΦΩΝΑΙΣ ΑΙΣΙΑΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΔΑΙΣ ΕΥΗΧΟΙΣ»ΤΩΝ «ΙΓ′ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2019»

 

Μετά την εξαιρετική επιτυχία της Μουσικοχορευτικής Παραστάσεως «…στου χρόνου τα γυρίσματα…» στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου αλλά και αυτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορινθίων «Η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ» στο προαύλιο του Ι. Ναού Απ. Παύλου βρισκόμεθα στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στην Μουσική Εκδήλωση «Εν φωναίς αισίαις και χορδαίς ευήχοις» σαν «μουσικό» πρόλογο των εορταστικών Εκδηλώσεων «ΙΓ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2019» προς τιμή του Ιδρυτού της τοπικής μας Εκκλησίας Αποστόλου Παύλου.

Στην Εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην Κροκίδειο Αίθουσα (παραπλεύρως του Επισκοπείου) την Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00, θα συμμετάσχουν οι μουσικοί κ. Ιωάννης Παϊβανάς βιολί, κ. Γεωργία Παϊβανά βιολί, κ. Νικόλαος Παϊβανάς βιόλα, κ. Διονύσιος Ανδρουτσάκης βιολοντσέλο, κ. Νικόλαος Κωνσταντέλος τρομπέτα, οι υψίφωνες κ. Ευαγγελία Τσίρτση - Αλαβέρα, και κ. Μαριαλένα Βαρελά και η Γυναικεία Χορωδία «Opus Femina» του ΚΕ.Π.Α.Π. του Δήμου Κορινθίων, υπό την διεύθυνση της κ. Φάλιας Παπαγιαννοπούλου. Στο πιάνο θα συνοδεύσει ο κ. Δημήτρης Γιάκας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟ & ΣΤΙΣ ΚΕΓΧΡΕΕΣ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ «ΙΓ′ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2019»

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, ταυτόχρονα ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος, κατά την καθιερωμένη ήδη συνήθεια, θα τελέσουν Αρχιερατικές Θ. Λειτουργίες στον Ι. Ναό Αποστόλου Παύλου Αρχαίας Κορίνθου και στον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κεγχρεών αντιστοίχως όπου και θα κηρύξουν την επίσημη Εκκλησιαστική έναρξη των Εκδηλώσεων των «ΙΓ′ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2019», δίδοντας μας την ευκαιρία να αποδώσουμε την τιμή και την ευγνωμοσύνη μας, μέσω της συμμετοχής μας, στις Εκκλησιαστικές και Εορταστικές Εκδηλώσεις, στον προστάτη μας Μέγα Απόστολο Παύλο.