ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΟΦΙΚΟΥ

 

DSC04187

 

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020, τα Εγκαίνια του Εποχικού, Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Σοφικό Κορινθίας. Την τελετή των Εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιοςπλαισιούμενος από τους συνοδούς του Κληρικούς και τον Αρχιερατικό Επίτροπο Σοφικού π. Μιχαήλ Ροβά.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την Έρευνα και Τεχνολογία κ. Χρίστος Δήμας, ο τέως Υπουργός και νυν Βουλευτής κ. Νικόλαος Ταγαράς, η Βουλευτής κ. Μαρία-Ελένη Σούκουλη, ο Βουλευτής κ. Γεώργιος Ψυχογιός ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστάσιος Γκιολής, ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλειος Νανόπουλος, ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος κ. Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος, ο Διευθυντής της Διευθύνσεως Μηχανικού (ΔΜΧ/ΓΕΣ) Υποστράτηγος κ. Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορίνθου κ. Χαράλαμπος Τετράδης, ο Διευθυντής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου κ. Χρήστος Πλατάς και λοιποί Αυτοδιοικητικοί και Στρατιωτικοί Άρχοντες.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, στηνσύντομη προσφώνησή του, ευχήθηκε ο Πανάγαθος Θεός να προστατεύει και να δίδει δύναμη και θάρρος στους πυροσβέστες μας, πουμε πίστη στον Θεό και αγάπη στον άνθρωπο καταφέρνουν να επιτελούν τα σκληρά, δύσκολα και επικίνδυνα καθήκοντά τους,κάνοντας όλο τον κόσμονα εμπιστεύεται το Πυροσβεστικό Σώμα!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

  ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.