ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΕΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ ΜΕ ΠΑΓΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ Ι. ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016.

 

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές των πιστών για την συμμετοχή τους στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας στην Τήνο, που θα πραγματοποιήσει η Ιερά Μητρόπολή μας κατά το διήμερο 4 και 5 Ιουλίου 2016.

Όπως διαβεβαίωσαν, χθες 27 Ιουνίου 2016, τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Διονύσιο, στην συνάντηση που είχαν στο γραφείο του, οι υπεύθυνοι ιερείς για την διήμερη Παγκορινθιακή προσκυνηματική εκδρομή στην Τήνο, η συμμετοχή των Κορινθίων είναι κι’ εφέτος ικανοποιητική, αφού, παρά την περσινή λόγω της κρίσεως διακοπή, τείνει να εγγίσει το ποσοστό συμμετοχής των προηγουμένων ετών, κατά τα οποία έτη 700 και 800 άνθρωποι με συνοδούς τους Εφημερίους τους και επί κεφαλής τον Σεβ. Μητροπολίτη μας πραγματοποιούσαν αυτήν την καταληκτική των Εκδηλώσεων «ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ» Ιερά αποδημία στην Μεγαλόχαρη.

Πρόκειται για μια ακόμη ευκαιρία συμπνευματισμού του Μητροπολίτου και των συμπρεσβυτέρων του μετά του Ποιμνίου των κάτω από την σκέπη της Ευαγγελίστριας Τήνου, την οποία πρέπει να εκμεταλλευθεί κάθε πιστός προς αγιασμό και ωφέλεια ψυχοσωματική.

Οι εγγραφές στους Εφημερίους των ενοριών της Ι. Μητροπόλεως μας συνεχίζονται. Η ευκαιρία μοναδική και η πνευματική ωφέλεια πλούσια, «όσοι πιστοί προσέλθετε».