ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 30/6/2017:ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ & ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟ.

 

Το Σάββατο το πρωί, 1 Ιουλίου 2017, ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των καταγόμενων από την Ρώμη, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος θα τελέσει την Θ. Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Προσκυνηματικό Ι. Ναό των Αγίων Αναργύρων στην Αρχαία Κόρινθο, κατά την διάρκεια της οποίας θα χειροτονήσει εις Πρεσβύτερο τον έγγαμο Διάκονο π. Άγγελο Λιάκη, υιό του μακαριστού Ιερέως Βασιλείου Λιάκη, καταγόμενον από το Πάσσιο Κορινθίας.

Καλούνται όλοι οι πιστοί να προσέλθουν ώστε να τιμήσουν, με την παρουσία τους, τους θαυματουργούς Αγίους Αναργύρους, αγιαζόμενοι από την ιαματική Τους χάρι, και να ενισχύσουν, με την προσευχή τους, τον νέο Πρεσβύτερο της Ι. Μητροπόλεως μας, ώστε ο Πανάγαθος Θεός να τον στερεώσει και να τον ενδυναμώσει στα νέα του καθήκοντα ως λειτουργού των Μυστηρίων του Κυρίου και της Εκκλησία μας.