ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18/2/2016 ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΤ/ΡΟΣ κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΛΗΜΠΑΛΤΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΣΤΗΝ ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ.

 

Ο ΠΡΩΤ/ΡΟΣ κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΛΗΜΠΑΛΤΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ

ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΣΤΗΝ ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ.

Γίνεται γνωστό ότι, εξαιτίας έκτακτης απουσίας του Σεβ. Μητροπολίτου Ιλίου και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου, αντιστράφηκε το πρόγραμμα των ομιλιών προς καταρτισμό των πιστών, που διοργανώνει η Ι. Μητρόπολή μας στην Κροκίδειο αίθουσα στην Κόρινθο, με τον γενικό τίτλο: «Εις οικοδομήν του Σώματος του Χριστού» και ομιλητής αυτή την Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 και περί ώρας 6:00 μ. μ., θα είναι ο Αιδ/τος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Ιωάννης Δελημπαλτάς, ενώ ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας θα ομιλήσει την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016.

Το θέμα της ομιλίας είναι: «Το αντιαιρετικό έργο στην Τοπική μας Εκκλησία». Ο Αιδεσ. κ. Ιωάννης Δελημπαλτάς, υπεύθυνος του Γραφείου επί των Αιρέσεων της Ι. Μητροπόλεως μας, θα καταθέσει στο ακροατήριο τις εμπειρίες του από την πολύχρονη ενασχόλησή του με τις αιρέσεις και ταυτόχρονα θα δώσει την μαρτυρία του για τις άοκνες προσπάθειες της Ι. Μητροπόλεως μας στον τομέα αυτό, ως και για το άγρυπνο όμμα του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου, που ουσιαστικά επιβλέπει και συντονίζει τις όποιες προσπάθειες της Τοπικής μας Εκκλησίας στην διαφύλαξη του Ποιμνίου Της από τους «βαρείς λύκους» (Πραξ. κ΄,29) της πλάνης και των παντοειδών αιρέσεων.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την ως άνω ομιλία προς ενημέρωση και διασφάλιση σας από τους «προβατόσχημους λύκους» (πρβλ. Ματθ. ζ΄, 15) εχθρούς της αληθείας και οπαδούς του ψεύδους και της ολέθριας πλάνης.

Τον διάλογο, που θα επακολουθήσει, θα συντονίσει ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος.