ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ Ο ΣΕΒ. ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ.

 

103 4438

 

Την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιάτου, πλαισιωμένος από τους Ιερείς του Ι. Ναού και τους Διακόνους του.

Στο κήρυγμα του ο Σεβ. Μητροπολίτης μας αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα δήθεν επιστημόνων, οι οποίοι διατείνονται πως κατόρθωσαν να εμφανίσουν, με τα σύγχρονα μέσα της τεχνολογίας, την μορφή του προσώπου του Χριστού, μια μορφή, που όποιος την δει θα την αποστραφεί, και επικεντρώθηκε στην προσπάθεια που καταβάλουν κάθε χρόνο παραμονές των Μεγάλων Εορτών της Χριστιανοσύνης, οι κήρυκες της μαχομένης αθεΐας, με σκοπό να σπιλώσουν με διαφόρων ειδών έρευνες και δήθεν ανακαλύψεις το Θεανδρικό Πρόσωπο του Σωτήρος Χριστού σκανδαλίζοντας και προκαλώντας με την μεγαλόστομα εκφραζόμενη, κάθε είδους και κάθε χρόνο, «αρλουμπολογία» τους την χλεύη των φωτισμένων Χριστιανών. Ολοκληρώνοντας, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους πιστούς για την εν όψει των αγίων εορτών Φιλανθρωπική συνδρομή τους στο πολύμορφο έργο της αγάπης στην Κορινθία και την ενορία τους και ευχήθηκε σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, επισκέφθηκε τμήμα του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας και αφού ομίλησε και ευχήθηκε εόρτια μοίρασε ευλογίες στα παιδιά.   


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ